Fotomässan i Köpenhamn

Fredagen var tillägnad en tur till Köpenhamn och fotomässan. För att vara Nordens största fotomässa så var den överskådlig, för att inte rent ut sagt säga liten. På andra våningen var det dock en trevlig och inspirerande utställning av bilder.

Jag tog med mig min kamera för både Nikon och Canon annonserade att de hade ”Check and clean”. Jag ställde mig snällt i kön till Nikon, väl fram för inlämning så fick jag informationen att fullformatskameror lämnades in på egen risk och de kunde inte garantera resultatet då de hade en miljö som inte var kontrollerad. Snopen packade jag ner kameran igen. Men nu när jag ändå hade kameran med mig så tog jag i alla fall en bild, det blev bilden på bilen i detta inlägg.

Nåväl, i Köpenhamn en fredag, vad göra? Det blev en sväng om Puk för lite smörrebröd, öl & snaps!