Produktfotografering

Cable Lifters-029-1000px-loggo

 

Produktfotografering kan göras på många olika sätt. Min ambition är att få bilden så korrekt som möjligt i en exponering. Ju mindre efterbehandling desto bättre. Till denna bilden har jag satt upp två blixtar, en silvrig reflektor, en vit bakgrund, en svart skiljevägg samt en färgad opalskiva. Främre blixten har en grid för att rikta ljuset på den främre produkten och den andra blixten har ett oranget filter som belyser den vita bakgrunden. Mellan de båda bilxtarna har jag satt en svart skiljevägg för att den främre blixten inte skall spilla över ljus på bakgrunden. På den motsatta sidan till blixtarna har jag en stor silvrig reflektor. Resultatet ser ni har ovanför.

Tekniska detaljer: Nikon D3x | AF-S 85/1,4G | f5,6 | 1/200s | iso 50 | Tripod Feisol CT-3472LV